Четвер, 2024-05-02
V I O L L AТи є сукупністю того, що Ти їж і в що Ти віриш!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Форма входу

//www.youtube.com/watch?v=wy4m9WNnYNY  Віолла - від початку до сьогодні (жовтень 2013 р.)
Головна » 2013 » Жовтень » 12 » Конкурс дитячих малюнків"Намалюю я життя"
5:18 PM
Конкурс дитячих малюнків"Намалюю я життя"
Сайт Калуської РДА



У вівторок у кабінеті голови Калуської РДА Василя Петріва відбулася зустріч організаторів проекту "Намалюю я життя”, під час якої було оголошено про офіційний старт проекту та вирішено кілька організаційних питань щодо його реалізації. Зокрема Василь Петрів зазначив, що не бажає обмежувати територію реалізації ідеї лише Калуським районом, а радо прийме творчі роботи від дітей Калуша та навіть наполегливих активістів з інших районів. Федір Вовк зазначив, що активно сприятиме тому, щоб кількість учасників була максимальною, а переможці отримали цінні призи. Також серед присутніх на зустрічі була гостя із Івано-Франківська — Адріана Кудла, яка представляла Департамент освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА. Пані Адріана висловила підтримку таких ініціатив, що направлені на шкільну молодь сільської місцевості, та готова поділитися досвідом, сприяти реалізації таких проектів.
"Намалюю я життя” — саме така назва проекту, яка повинна бути основою для створення художнього шедевру. Участь у конкурсі може взяти кожен школяр з 1-го по 11-й клас шкіл Калуського району. Для цього необхідно намалювати малюнок відповідно до тематики на будь-якому матеріалі будь-яким стилем, принести або надіслати його поштою за адресою: 77300, м. Калуш, вул. Шевченка, 6, голові Калуської РДА, НА КОНКУРС.
УВАГА! До малюнку обов’язково додати на окремому аркуші такі дані: прізвище, ім’я та по батькові автора, вік, клас, в якій школі навчається, контактні дані для зворотного зв’язку (№ телефону власний чи батьків, поштова адреса або електронна пошта). Кількість учасників та робіт від одного школяра не обмежені.
З 13 жовтня по 13 листопада відбуватиметься прийом малюнків від школярів на тематику здорового способу життя (як я вестиму здоровий спосіб життя: спорт, правильне харчування, правильні звички і т.п.). 17 листопада — офіційне оголошення переможців та концертно-розважальна програма в районному Будинку культури, вручення цінних подарунків переможцям та активним гостям програми (початок о 15.00, за адресою: м. Калуш, вул. Шевченка, 8.)
Організатори проекту: Громадська організація "Віолла”, Молодіжна адміністрація Калуського району та Калуська райдержадміністрація, за підтримки депутата Калуської районної ради Федора Вовка та Калуської районної організації Партії регіонів.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 066 87 65 729, email: mariana.tsyganyn@ukr.net, голова ГО "Віолла” Циганин Мар’яна, сайт: http://violla.ucoz.com/
Переглядів: 806 | Додав: VIOLLA | Теги: конкурс, Віолла, Мар'яна Циганин | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Besucherzahler russian women for marriage
счетчик посещений
© 2012 р. ГО ВІОЛЛА
 Матеріал дозволено використовувати лише при наявності гіперпосилання на сайт //violla.ucoz.com/