Неділя, 2024-05-05
V I O L L AТи є сукупністю того, що Ти їж і в що Ти віриш!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Форма входу

//www.youtube.com/watch?v=wy4m9WNnYNY  Віолла - від початку до сьогодні (жовтень 2013 р.)
Головна » 2011 » Листопад » 26 » Які продукти ми їмо і чи справді вони корисні?
1:22 PM
Які продукти ми їмо і чи справді вони корисні?

    Правильне харчування - запорука здоров'я. Китайці говорять, що наша аптека знаходиться на кухні, а наш лікар - це ми самі. Будь-яка хвороба - це або зовнішній вплив (аварія, опромінення, переохолодження і т.п.), або недостача необхідних мікро і макро елементів, вітамінів чи інших незамінних речовин в організмі, які повинні надходити з їжею.

   Які продукти ми їмо і чи справді вони корисні?

   Яйця
   Вважається, що яйця насичені Омега-3 жирними кислотами, що знижують холестерин.
Омега-3 жирні кислоти - це хімічна субстанція, яка бере участь в утворенні мієлінових оболонок нервів. А вони допомагають нервовим імпульсам рухатися по нашим нервам. Крім того, ці жирні кислоти зміцнюють судинну стінку і перешкоджають утворенню атеросклеротичних бляшок.

   У чому підступ: Дослідження показали, що ті Омега-3 жирні кислоти, які містяться в яйцях, не роблять позитивного ефекту на організм. Щоб дізнатися, чи містяться у будь-якому продукті ці корисні речовини, прочитайте склад. Тільки три види Омега-3 жирних кислот дійсно корисні: EPA (ЕПК); DMA (ДГК); ALA (АЛК). Потрібні організму Омега-3 жирні кислоти містяться в червоній рибі. Балуйте себе сьомгою, фореллю, лососем, тунцем. Це і смачно, і корисно.

    Морква
   У цьому коренеплоді міститься багато клітковини, тому її можна використовувати для лікування закрепів. А крім того, бета-каротин, який міститься в моркві і надає їй помаранчевий колір, є попередником ретинолу - вітаміну А. А той сприяє поліпшенню зору.

   У чому підступ: Свіжий продукт містить всього 30 кілокалорій на 100 грамів, але при варінні клітковина моркви розпадається на прості цукри. А вони легко засвоюються - через шлунок відразу в кров, а з крові - в проблемні місця.
При споживанні моркви різко збільшується рівень глюкози в крові, що призводить до вироблення великої кількості інсуліну, який перетворює будь-які вуглеводи в жир. І від цих сплесків глюкози ми відчуваємо постійне відчуття голоду.
Як готувати з максимальною користю: ​​Найкраще їсти моркву в сирому вигляді - у свіжій моркві набагато менше калорій. Рекомендується додавати в салат з моркви зелень (зробіть, наприклад, салат з моркви, петрушки, лимонного соку і знежиреного йогурту). Клітковина, яка міститься в зелені, виведе надлишки цукру, який є у моркві.

   
Хліб 8 злаків
   Міф свідчить: чим більше злаків, тим корисніше хліб.

   У чому підступ: Головне - не кількість злаків у складі булки, а те, як змолоти зерно, з якого її спекли. Найкорисніше буханця з борошна грубого помелу або цільнозерновий борошна.

   Буряк
   Цей коренеплід містить вітамін С, фолієву кислоту, клітковину, антиоксиданти, які борються з раком.

   У чому підступ: У буряках багато оксалатів, солей щавлевої кислоти. Надмірне споживання буряка може привести до розвитку сечокам'яної хвороби нирок. До того ж у буряка, особливо вареної, високий глікемічний індекс, тобто вона викликає посилення апетиту.
Як готувати з максимальною користю: ​​Найкраще вживати буряк у сирому вигляді. Можна, наприклад, приготувати салат. Натерти на тертці свіжу моркву, капусту, буряк, присмачити зеленню, залити оливковою олією, додати лимонний сік. Цей салат не дає сахарам буряків всмоктуватися в кров у великій кількості.
                                                                                   
   Вінегрет
На перший погляд здається, що цей овочевий салатик відмінно підходить для тих, хто сидить на дієті.
У чому підступ: У вінегреті мало вітамінів, і він збуджує апетит. При варінні в овочах руйнуються грубі волокна і вітаміни. І чим м'якше стають овочі після варіння, тим менше корисних речовин в них залишається. Корисна целюлоза перетворюється на прості вуглеводи, які легко засвоюються і перестають виконувати свою важливу функцію - нормалізацію стільця. У варених овочах цукру стає більше, в результаті після їх вживання підвищується апетит. Тим, хто худне, вінегрет вживати не рекомендується!

Переглядів: 544 | Додав: VIOLLA | Теги: харчування, вітаміни, вінігрет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Besucherzahler russian women for marriage
счетчик посещений
© 2012 р. ГО ВІОЛЛА
 Матеріал дозволено використовувати лише при наявності гіперпосилання на сайт //violla.ucoz.com/