Четвер, 2024-05-02
V I O L L AТи є сукупністю того, що Ти їж і в що Ти віриш!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Форма входу

//www.youtube.com/watch?v=wy4m9WNnYNY  Віолла - від початку до сьогодні (жовтень 2013 р.)
Головна » 2011 » Грудень » 5 » КРАСА ПОТРЕБУЄ ЖЕРТВ ???
2:10 AM
КРАСА ПОТРЕБУЄ ЖЕРТВ ???
Але чи варта вона таких жертв?
І чи справді це краса?

   Цистит вибирає жінок у міні-спідницях і тонких колготках, в наслідок переохолодження в більшості випадків, особливо, коли на розтерзання холоду віддаємо ноги і поперек.
   Цистит - жіноча хвороба. І все через маленьку анатомічну різницю. "У жінок сечовипускальний канал коротше і ширше, ніж у чоловіків, - пояснює лікар-уролог. Інфекція швидше досягає мети - сечового міхура, в якому розвивається запальний процес".
   Цистит симптоми
Головний симптом циститу - часте хворобливе сечовипускання. Нерідко позиви в туалет бувають помилковими - з організму виводиться мізерна кількість рідини. Сеча має різкий, неприємний запах, темніє. У ній можуть з'являтися домішки крові, а з уретри - виділятися гній. Внизу живота - ниючий біль, "ламає" спину. У паху - неприємні відчуття, слизова ніби "горить". Підвищується температура тіла.
Гострий цистит у жінок вилікувати легко. Але жінки ... не лікують. Симптоми циститу гострого - короткочасні. Чай з ромашкою випили, закусили ... антибіотиками. Симптоми циститу як дві краплі води схожі на прояви інших урологічних недуг. Поки лікуємо казна-що, гострі симптоми "маскуються", хвороба прогресує. Переходить у хронічну форму, рецидивує, вражає нирки і сусідні органи, призводить до незворотних змін в сечовому міхурі, нетримання сечі, інвалідності ...
   Цистит у жінок - наслідок переохолодження в більшості випадків. Особливо, коли на розтерзання холоду віддаємо ноги і поперек. Імунодефіцит і хронічні захворювання посилюють "ефект". Недостатня, неправильна інтимна гігієна теж додають. Найбільше ризикують любительки стрінгів, тісних джинсів і міні-спідниць.
   Жінки, що перенесли урологічні, гінекологічні або венеричні запальні захворювання, також потрапляють у зону ризику.Важливо вчасно відвідувати туалет. Якщо практикувати довгі "паузи", переповнений сечовий міхур розтягується і втрачає еластичність. Нормальна частота сечовипускання для жінок - раз в 3-5 годин.
Не варто віддавати перевагу гострій і пересмажені їжі, а тим більше запивати її малою кількістю рідини. Хронічні закрепи також стимулюють хворобу.
Цистит у жінок рекомендують лікувати відразу у двох лікарів - уролога і гінеколога. Лікування буде залежати від результатів аналізів. У складних випадках потрібна консультація нефролога. УЗД виявить, хворі чи здорові нирки. Цистоскопія "повідомить" про стан стінок сечового міхура. Якщо доведеться приймати антибіотики, без нормалізації складу кишкової флори - ніяк, тому рекомендується натуральний йогурт, кефір з живими біфідобактеріями, біологічно активними добавками. Дозування і тривалість прийому "важких" препаратів - згідно зі схемою лікування. Щоб уникнути рецидивів, лікар порекомендує змінити спосіб життя: дотримуватися дієти, займатися спортом, зміцнювати імунітет.
      Відлуння циститу
   Неправильне лікування циститу "первинної" хвороби, несвоєчасне спорожнення сечового міхура, гострі запальні захворювання (ангіна, наприклад), гіповітаміноз, цукровий діабет, перевтома чи чергове переохолодження провокують запальні процеси в нирках. Пієлонефрит.
Температура тіла підстрибує до 39-40 ° С, лихоманить, шкіра блідне, виникає слабкість, нудота, блювання, біль у попереку. Турбує часте і хворобливе сечовипускання. Скарги - характерні. Щоб підтвердити діагноз, потрібно здати кров і сечу на аналіз. УЗД дозволить визначити стан нирок. Цистоскопія і рентген - виявлять супутні захворювання.
Не ускладнені форми пієлонефриту лікують антибіотиками та уросептиків. Спазмолітиками покращують відтік сечі з нирок. Протизапальними засобами, імуностимуляторами і сечогінними травами прискорюють одужання.
Якщо запустити лікування циститу у жінок - скоротити курс лікування або перейти виключно на народні методи - може бути пізно.
Хронічний цистит слабо піддається лікуванню. Можуть розвинутися серйозні ускладнення: абсцеси, сепсис, хронічна ниркова недостатність.
   Отже ще раз подумайте, перш ніж вдягати коротку спідницю!!!
P.S. - 97 зі 100 опитаних чоловіків віком від 18 до 40 років сказали, що дівчина в міні спідниці викликає ЛИШЕ КОРОТКОЧАСНИЙ сексуальний потяг, а одружуватись хочуть на тій, яка зможе виносити і народити здорову дитину.
Переглядів: 623 | Додав: VIOLLA | Теги: Віолла, Violla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Besucherzahler russian women for marriage
счетчик посещений
© 2012 р. ГО ВІОЛЛА
 Матеріал дозволено використовувати лише при наявності гіперпосилання на сайт //violla.ucoz.com/