П`ятниця, 2024-05-03
V I O L L AТи є сукупністю того, що Ти їж і в що Ти віриш!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Форма входу

//www.youtube.com/watch?v=wy4m9WNnYNY  Віолла - від початку до сьогодні (жовтень 2013 р.)
Головна » 2013 » Вересень » 12 » Матюкатися чи не матюкатися?
0:03 AM
Матюкатися чи не матюкатися?
Якось недавно я їхала в маршрутці і мені, наче ножем, по вухах пройшлися почуті слова.
 Двоє молодих людей, приблизно по 13-15 років голосно і емоційно обговорювали якісь минулі події, але ця розмова зі сторони виглядала, як набір матюків. Ніхто не зробив зауваження!!! Коли я попросила їх не матюкатися в громадському транспорті, вони прислухалися, проте оточуючі поглянули на мене з подивом, причому ще більшим, аніж ті молодики. 

Я прийшла додому і не могла забути про цю ситуацію. Постійно думала над тим, чи можна  дозволяти оточуючим людям матюкатися? Чи просто не звертати увагу? Може це мене не стосується?

Зайшла в Інтернет і перше, що побачила:
Чому не варто матюкатися
1. Мат не прикрашає.
2. Мат — це непристойно.
3. Мат принижує людину.
4. Мат — звернення до диявола.
5. Мат — прокляття.
6. Мат — гріх.
7. Мат ображає.
8. Мат — гниле слово.
9. Мат повертається.
10. Мат убиває. 

І це ще далеко не всі причини...

Почала шукати інші причини.
Слов'янська мова дуже відрізняється від всіх інших своєю мелозвучністю, різновидністю, насиченістю. Але звідки в такій красивій мові (українська, російська, білоруська ...) матюки? Ви задумувались над цим?

Ось що на рахунок цього каже Ольга Бикова, доктор філософії в сфері психології, автор книги "Свобода от страха, отверженности и низкой самооценки": 
-  Чому всі мати пов'язані саме з сексуальним життям людини?  Слова "мат" і "матір" мають якби випадковий корінь. Але оскільки з матом пов'язано багато негативних емоцій, то вони передаються і слову "матір". Тобто  людина проклинає свій корінь, а значить і себе. Матюкання має чітко виражену культурну функцію в слов'янських мовах. Одночасно з цим має чітко виражений антихристиянський характер. Матюкання у слов'ян є фукцією прокляття, зв'язок з язичництвом при цьому безсумнівний. Наприклад, одне із слів-матюків на букву "є", яке має слов'янське походження, буквально перекладається як "проклинати". Людина, яка говорить ці слова, буквально проклинає себе і всіх, хто її оточує. Слово, яке починається на букву "х", в давньоруській мові означало волхва, тобто  чарівника, мага.  Всі решта матюків - це були імена язичницьких богів, бісів, яких чарівники насилали на людей. Людина, яка промовляє ці слова, автоматично наводить прокляття на себе, своїх дітей, свій рід. 
З матюками пов'язане ще одне цікаве спостереження. - продовжує пані Ольга. 

В тих країнах, в яких в мові відсутні матюки, що вказують на репродуктивні органи (дітонароджувальні), не виявлені захворювання Дауна і ДЦП, в той час, коли в нашій країні ці захворювання дуже поширені. 

Цікаво і те, що багатьох захворювань немає у тварин тільки тому, що вони не вміють розмовляти, а тим більше, матюкатися. 

Якщо людина при викиді негативної енергії згадує дітородні органи, то це на них впливає негативно. Саме тому ті, хто матюкаються, рано стають імпотентами чи хворіють урологічними захворюваннями, вирішують змінити свою стать, сексуальну орієнтацію. 

Найбільша біда в тому, що не обов'язково самому говорити всі ці погані слова, достатньо бути свідком, чути їх з уст інших людей, через що страждають переліченими вище проблемами і люди, які перебувають в оточенні людей, що матюкаються. 

Я твердо переконана, що змінивши привичний спосіб мислення, своє уявлення про життя і про нас самих, ми зможемо досягнути якісного покращення свого життя, зміни обставин,  реалізації свого потенціалу і переходу на новий рівень в своїй професії, бізнесі, особистих стосунках, здоров'ї, сім'ї. - підбила підсумок пані Ольга. 

Від себе додам, що я дуже рада, що знайшла для себе і для Вас, дорогий читач, цю інформацію, давайте разом дбати про здоров'я української нації!

З повагою, голова ГО "Віолла", Мар'яна Циганин

Переглядів: 1320 | Додав: VIOLLA | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1
1 Ja  
0
Круто! Не буду більше матюкатися

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Besucherzahler russian women for marriage
счетчик посещений
© 2012 р. ГО ВІОЛЛА
 Матеріал дозволено використовувати лише при наявності гіперпосилання на сайт //violla.ucoz.com/