П`ятниця, 2024-05-03
V I O L L AТи є сукупністю того, що Ти їж і в що Ти віриш!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Форма входу

//www.youtube.com/watch?v=wy4m9WNnYNY  Віолла - від початку до сьогодні (жовтень 2013 р.)
Головна » 2013 » Грудень » 4 » Офіційне звернення голови ГО "Віолла" щодо євроінтеграції України
4:50 PM
Офіційне звернення голови ГО "Віолла" щодо євроінтеграції України
 

   Шановні члени ГО "Віолла", колеги у громадському просторі та земляки!

   Звичайно, що сьогодні кожен із нас переживає доволі не прості часи. Адже зовсім не легко зорієнтуватися в інформаційній воронці і зберегти свою особисту думку. 

   Перш, аніж озвучити своє бачення щодо питання євроінтеграції України, хочу зазначити таке:

1) Стаття 34 Конституції України гарантує: "Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір." Детальніше на сайті http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/254к/96-вр 

2) ЗУ "Про політичні партії в Україні" гарантує "Належність чи неналежність до політичної партії не може бути підставою для обмеження прав і свобод". Детальніше на сайті http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2365-14

   Отже я закликаю нас у нашому діалозі висловлювати свою думку, але також пам'ятати про права і свободи свого співрозмовника.

   Особисто я підтримую курс на Європу. У нас, українців, є три можливі варіанти: залишитись на місці (а значить піти назад); вступити до митного союзу (це краще, аніж нічого  не робити); зробити кроки в сторону Європи (розпочати з підписання асоціації та підняття соціально-економічного рівня населення - найкращий із трьох варіантів). Попри таку позицію я на Майдан не виходила. Вийти на Майдан чи ні - це вибір кожної окремої особистості, тому жодних рекомендацій стосовно цього я не даю ані членам ГО "Віолла", ані своїм друзям і знайомим. 

   Проте вважаю за потрібним пояснити своє рішення. В нашій країні є дуже багато проблем. І народ може вплинути на їх вирішення. Є такі проблеми, які ми можемо вирішити лише завдяки їх гучному висвітленню серед громадскості як України, так і за її межами, тому, що жодних інших варіантів немає, потрібно виходити на мирні акції протесту. Але ніхто цього не робить, люди бояться... бо їх в цьому не підтримують "спонсори". Щодо питання євроінтеграції всі побігли страйкувати. А чи це ефективно? Ви справді хочете, щоб той договір, який був складений, наш Президент підписав? Особисто Ви його читали? Чи просто повірили "спонсорам"? 

   Я намагаюся дуже обережно розглядати ситуацію в тому випадку, коли мої дії можуть вилитися у бунт проти влади. Не тому, що я її боюся, не тому, що мені імпонує     В. Ф. Янукович, не тому, що я не хочу в Європу. А тому, що я хочу миру і злагоди в своїй країні, в своїй сім'ї. Є закони і принципи, які діють незалежно від того знає їх людина, чи не знає, або хороша вона, чи погана. Наприклад якщо стрибнути з 9-ти поверхової будівлі, які б не були мотиви і якою б хорошою не була людина - вона впаде вниз! Це закон сили тяжіння! 

   Я намагаюся завжди пам'ятати такі закони:

1) "... за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь" (Біблія, Матвія 12:36)

2) "Кожне царство, поділене супроти себе, запустіє. І кожне місто чи дім, поділені супроти себе, не втримаються" (Біблія, Матвія 12:35)

3) "Також не судіть, щоб не суджено й вас; і не осуджуйте, щоб і вас не осуджено; прощайте, то простять і вам" (Біблія, Луки 6:37)

4) "Шануйте ВСІХ, братство любіть, Бога бійтеся, царя поважайте" (Біблія, 1-е послання апостола Петра 2:17) 

   2004 рік і 2013 рік - це різні періоди історії України. в 2004 році ми відстоювали свого кандидата на виборах і я разом із однодумцями мерзла на Майдані. Проте зараз є діючий Президент. Неповага до нього (до посади) народу - це відкриття дверей і запрошення у наші домівки кровожадних загарбників, які так і чекають, щоб розтягнути нашу країну по шматочкам. Мені боляче дивитися, що сьогоднішньою неспокійною ситуацією в країні ми самі себе робимо  сліпою здобиччю.  Якщо я хочу іншу владу, я приглядаюсь до діючої, до можливих кандидатур і зроблю свій вибір у 2015 році. 

   Аналізуйте інформацію, перевіряйте і виявляйте факти, залишайтеся особистостями, майте власну позицію, вчіться вести діалог і переговори, турбуйтесь про своє покоління, любіть один одного. Ми нація ЛЮДЕЙ, а не стадо, яке гонять від корита до корита.

P.S. Якщо Ви маєте курс на Європу, то уже мабуть як і я, заснували громадську  організацію чи стали її членом, відслідковуєте законопроекти по цьому питанню, цікавитеся роботою комісії щодо євроінтеграції і т.п.? Тобто Ви і словом і реальним ділом доводите свою позицію? За що щиро дякую.


З повагою і найкращими побажаннями, голова ГО "Віолла", Мар'яна Циганин




Переглядів: 558 | Додав: VIOLLA | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Besucherzahler russian women for marriage
счетчик посещений
© 2012 р. ГО ВІОЛЛА
 Матеріал дозволено використовувати лише при наявності гіперпосилання на сайт //violla.ucoz.com/