П`ятниця, 2024-05-03
V I O L L AТи є сукупністю того, що Ти їж і в що Ти віриш!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Форма входу

//www.youtube.com/watch?v=wy4m9WNnYNY  Віолла - від початку до сьогодні (жовтень 2013 р.)
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Вітаємо ЦСР Орієнтир з відкриттям представництва у Львові!
10:37 PM
Вітаємо ЦСР Орієнтир з відкриттям представництва у Львові!

ГО "Віолла" вітає центр самопізнання та розвитку "Орієнтир" з відкриттям представництва у Львові, бажаємо й надалі впевнено крокувати стежинками досягнень. Дякуємо за співпрацю в цікавих і корисних проектах, сподіваємось, що це лише перші спроби, які стануть початком плідної взаємної діяльності на благо жителів нашої країни.


Стаття із сайту http://orientator.com.ua/articles

  Цього місяця наш Центр святкує річницю свого заснування, і ми вирішили пригадати свої досягненння за цей навчальний рік і поділитись з вами радісними новинами західного регіону!

Скільки нового відкрилось нашій команді за цей рік роботи у "Орієнтирі"! Наш ентузіазм + вдячність дітей + підтримка свідомих батьків + допомога підприємців та влади = успішно проведені заходи, якісно нові підходи до профорієнтації школярів, щасливі від тренінгів діти, спокійні за долю своїх чад батьки, море усмішок, нових вражень та позитиву! 

Гарним дослідницьким результатом був цьогоріч моніторинг ВНЗ, результати якого дають нам змогу інформувати батьків про можливості тих чи інших закладів. Презентації на обласному рівні, участь у форумах, круглих столах з представниками влади та підприємцями ("Батьки та підлітки: шляхи порозуміння"), перемога у конкурсі проектів, безкоштовні семінари для батьків ("Вибір професії - вибір долі", "Як вибрати професію"), презентації інноваційних методик у школах Івано-Франківська та області - наші кроки до свідомих громадян, котрим не байдуже майбутнє дітей.

Особливої уваги заслуговують благодійні профорієнтаційні ініціативи, котрі мали реалізацію у м.Калуш та Івано-Франківську. Наразі ми здійснювали їх своїми силами, проте ніхто не заваджає соціально відповідальним підприємцям доєднуватись і разом займатись як профорієнтацією школярів так і допомогою у працевлаштуванні студентів. Ми - практики, і консультуючи батьків надаємо їм реальну картину на ринку професій і допомогою у створенні цієї картини завдячуєм активним підприємцям, які розуміють що успіх залежить від кадрів - а кадрів виховувати нам, бо більше нікому. Тому, шановні підприємці, долучайтесь - будемо робити ДНІ ПРОФЕСІЙ та допомагати майбутнім випускникам із вибором своєї справи. 

Також велика доля активності була проявлена у наших тренінгах, якщо ви не знаєте що це таке - запитайте у наших школярів, котрі їх проходили :) Тут без коментарів, лише назви: "У світі професій", "Пізнай себе", "Шлях від мрії до реальності", "Самопрезентація: як будувати стосунки та бути собою", "Як здолати свою лінь". Діти завжди є дуже вдячною аудиторією, і тренінговий формат гарно задовільняє їхню потребу в активності, спілкуванні та самовираженні. Було надзвичайно цікаво та "тепло"!

Цей невеличкий шлях ми пройшли разом успішно та радісно разом із Наталею Амплейкіною, Тарасом Рабієм, Мартою Ткач, Мар'яною Циганин та багатьма-багатьма іншими ініціативними спеціалістами, батьками та школярами! І гарною новиною нового навчального року є відкриття представництва у місті Лева, за адресою вул. Шота Руставелі 2 (приміщення Центру розвитку особистості "Локус"). Відтепер звертатись з питань профорієнтаційних консультацій, тренінгів, співпраці по заходам "Дні Професій" та іншим ініціативам можна до Марти Ткач , психолога та представника у Львові.

Також нагадуємо вам про  наш блог, профіль на google+  та сторінки у соціальних мережах:

ВК http://vk.com/club46281621

Facebook http://www.facebook.com/orientur.info?ref=tn_tnmn

Однокласники http://www.odnoklassniki.ru/profile/561022986496/about 

Переглядів: 521 | Додав: VIOLLA | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Besucherzahler russian women for marriage
счетчик посещений
© 2012 р. ГО ВІОЛЛА
 Матеріал дозволено використовувати лише при наявності гіперпосилання на сайт //violla.ucoz.com/